Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

zois_katsikoulis

Σχετικά με εμένα

Όνομαζομαι Ζώης Κατσικούλης με καταγωγή από τη Χαλκίδα. Είμαι απόφοιτος του University of Hertforshire, με πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών {BSc (Honours) in Information Technology} και δραστηριοποιούμαι για περισσότερα από 9 χρόνια στον τομέα του web / graphic design και του social media marketing. Έτσι, η αγάπη μου για την τεχνολογία και τη δημιουργία, συνδυασμένη με τον επαγγελματικό μου όραμα, με οδήγησε να εξελίσσομαι σε έναν πολυπράγμονα και ανήσυχο επαγγελματία, πάντα ανοιχτό σε νέες προκλήσεις.

Αρχικά, η ικανότητα να παίρνω μια έμπνευση ή ένα ιδιαίτερο σχέδιο και να το μετατρέπω σε μια λειτουργική και αισθητικά όμορφη ιστοσελίδα είναι πραγματικά μαγική. Επιπλέον, οι ιστοσελίδες που δημιουργώ δεν είναι απλώς σύνολα κωδικοποιημένων σελίδων, αλλά δημιουργούν μια εμπειρία για τους επισκέπτες τους. Επιπρόσθετα, αναζητώ πάντα να προσφέρω κάτι μοναδικό, που αντανακλά τον χαρακτήρα και τις αξίες της κάθε επιχείρησης.

Εκτός από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, ασχολούμαι και με το σχεδιασμό γραφιστικών. Το να εκφράζω ιδέες και μηνύματα μέσα από γραφιστικά είναι κάτι που με καλεί να ανακαλύψω συνεχώς νέους τρόπους έκφρασης. Συνδυάζω τη δημιουργικότητα με τον σχεδιασμό και την αισθητική, δημιουργώντας γραφιστικά που ξεχωρίζουν στον ανταγωνιστικό ψηφιακό κόσμο.

Επιπλέον, αναλαμβάνω τη διαχείριση λογαριασμών στα social media. Αρχικά, τα social media είναι από τους σημαντικότερους τρόπους επικοινωνίας και προβολής για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες. Επίσης, η δημιουργία εντυπωσιακού περιεχομένου, η ανταπόκριση στο κοινό και η ανάπτυξη ενός ενεργού κοινού αποτελούν τον πυρήνα της διαχείρισης κοινωνικών μέσων που προσφέρω.

Κατά συνέπεια, είναι μεγάλη χαρά μου που δραστηριοποιούμαι σε τόσο δημιουργικούς κλάδους. Ειδικά, όταν έχω την ευκαιρία να βοηθάω άλλους να αναδείξουν την παρουσία τους στον ψηφιακό κόσμο και να προσεγγίζουν νέους πελάτες. Η δουλειά μου είναι ταυτόχρονα πρόκληση και ικανοποίηση, καθώς πάντα αναζητώ τον καλύτερο τρόπο να προσφέρω και να καινοτομώ. Φυσικά, πάντα υπηρετώντας τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες των πελατών μου.

Στο μέλλον, σκοπεύω να συνεχίσω να εξελίσσομαι και να προσφέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε πρόκληση που θα αντιμετωπίσω. Έτσι, ανυπομονώ να δω τις νέες τεχνολογίες και τις τάσεις που θα επηρεάσουν τον κλάδο μας. Επομένως, στόχος μου είναι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την επιτυχία των επιχειρήσεων.

Πιστοποιήσεις που έχω λάβει

2007
univerisity of cambridge
2007

Πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας

Un. of Cambridge
2012
acta
2012

Πιστοποίηση στην Επιστήμη των Υπολογιστών

Acta / IEK Praxis
2009 - 2013
univerisity of hertfordshire
2009 - 2013

BSc (Hons) in Information Technology

IST College / Un. of Hertfordshire
2021
google analytics
2021

Πιστοποίηση στα Advanced Google Analytics

Google Analytics Academy
2022
google digital garage
2022

Πιστοποίηση στις Αρχές του Digital Marketing

Google Digital Garage

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ποιοί είμαστε λοιπόν; Η ομάδα με την οποία συνεργάζομαι, στηρίζεται στη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό. Κάθε μέλος φέρνει μαζί του μοναδικό ταλέντο, προσωπικότητα και απόψεις, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανταλλαγή ιδεών και την ανάπτυξη.

Σημαντική αξία στην ομάδα μας είναι ο σεβασμός προς τη δουλειά και τους πελάτες, που δείχνει το ποιοί είμαστε. Επίσης, είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων, με στόχο να ξεπερνούμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Συνολικά, η ομάδα μου είναι ένας πολύτιμος ενεργός φορέας που με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά παθιασμένος και ευτυχισμένος στην εργασία μου. Η συμμετοχή σε μια τόσο δυναμική και αλληλένδετη ομάδα αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης. Κατά συνέπεια, ενισχύει το όραμά και την αφοσίωσή μας για την δημιουργία καινοτόμων και ποιοτικών λύσεων για τους πελάτες μας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

Το όραμά μας είναι να αναδείξουμε το ποιοί είμαστε, μέσα από την ομορφιά της απλότητας και της λειτουργικότητας, προσφέροντας στον κόσμο ιστοσελίδες και γραφιστικά που είναι ελκυστικά και εύχρηστα. Θέλουμε να επηρεάζουμε τους ανθρώπους με θετικό τρόπο, να τους εμπνέουμε μέσα από την δουλειά μας και να τους βοηθούμε να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ

Ως άνθρωπος, τις αξίες που θεωρώ ουσιαστικές και καθοδηγητικές για τη ζωή μου είναι η ειλικρίνεια, η αλληλεπίδραση, η ευγνωμοσύνη και η συνειδητή αυτοβελτίωση.

Η ειλικρίνεια είναι η βάση της εμπιστοσύνης και της επικοινωνίας με τους άλλους. Πιστεύω ότι είναι η κλειδαριά που ανοίγει τις πόρτες πραγματικών σχέσεων και φιλίας.

Είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους άλλους, και να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με ανοιχτό και ειλικρινή τρόπο. Η αλληλεπίδραση και ο αλληλοσεβασμός είναι αξίες που έχουν το δυναμικό να ενώσουν ανθρώπους. Θεωρώ σημαντικό να ακούω τους άλλους με προσοχή, να εκτιμώ τις διαφορετικές απόψεις και να συμβάλλω στην ανάπτυξη των σχέσεων με τους γύρω μου.

Η ευγνωμοσύνη είναι μια αξία που με κάνει να εκτιμώ και να ευγνωμονώ για τα μικρά και μεγάλα πράγματα που έχω στη ζωή μου. Με βοηθά να διατηρώ θετική νοοτροπία και να επικεντρώνομαι στις θετικές πλευρές της καθημερινότητας.

Η συνειδητή αυτοβελτίωση είναι η αξία που με ενθαρρύνει να επιδιώκω συνεχώς την ανάπτυξη και τη βελτίωση του εαυτού μου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να επιδιώκω την αυτοσυνειδησία, να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση και να αναπτύσσομαι συνεχώς προς το καλύτερο.

Αυτές οι αξίες αποτελούν τον πυρήνα της προσωπικότητάς μου και με καθοδηγούν στη ζωή μου και τη δουλεία μου. Αποτελούν τις βάσεις για μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή, ενώ με κρατούν συνεπή στις αξίες μου και τις πράξεις μου.