Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Επιχείρησής σας - Zois K. Design

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Προγραμματίστε άμεσα μια δωρεάν συνεδρία μαζί μας.

Δωρεάν Συνεδρία

Κλείστε τώρα την θέση σας για μία Δωρεάν συνεδρία, με θέματα γύρω από υπηρεσίες διαδικτύου, καθοδήγηση για γραφιστικό σχεδιασμό και διαχείριση social media.

Αρχικά, είτε είστε νέοι επιχειρηματίες που αναζητούν τον καλύτερο τρόπο να προβάλλουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο, είτε είστε εμπειροί επαγγελματίες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την ψηφιακή παρουσία της επιχείρησής σας, η δωρεάν συνεδρία μας είναι σχεδιασμένη για να σας παρέχει πολύτιμες γνώσεις και καθοδήγηση.

Πιό συγκεκριμένα, σκοπός είναι να αναδείξουμε τα πιο σημαντικά στοιχεία για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας. Από την βέλτιστη δομή και σχεδίαση μίας ιστοσελίδας/e-shop μέχρι την επιλογή των κατάλληλων εργαλείων και πλατφορμών. Έτσι, θα εξοπλιστείτε με τις γνώσεις που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε στον ψηφιακό κόσμο.

Επιπλέον, η συνεδρία μας εστιάζει στο πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το γραφιστικό σχεδιασμό. Έτσι, η συνεδρία αυτή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αισθητικά brand. Επιπλέον, θα εστιάσουμε σημαντικά και στους τρόπους να αυξήσετε την προβολή της επιχείρησης στο διαδίκτυο και τα social media. Επιπρόσθετα, ανεξάρτητα από το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η επιχείρησή σας, η συνεδρία μας παρέχει πρακτικές συμβουλές. Συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα για να ενισχύσετε την παρουσία και την επίδοσή σας στον ψηφιακό χώρο.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Κλείστε τώρα την θέση σας για μία δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία.