Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Επιχείρησής σας - Zois K. Design

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟΥ

από 70€

Εξώφυλλο βιβλίου που ξεχωρίζει στη πρώτη ματιά του αναγνώστη!

Εξώφυλλο Βιβλίου

Η συνεργασία μας σας εξασφαλίζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την δέσμευσή μας να αναδείξουμε την ουσία του βιβλίου σας.

Το συγκεκριμένο πακέτο των 70€ περιλαμβάνει:

*Η τιμή αφορά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για επιπλέον διαθέσιμες υπηρεσίες όπως περισσότερα δείγματα, και περισσότερους κύκλους διορθώσεων, υπάρχει επιπλέον κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος ώστε να λάβετε τη προσφορά μας.

Σχεδιάζουμε εξώφυλλο βιβλίου, με σκοπό να εμφανίσει τα μηνύματα και την επικοινωνία σας με εντυπωσιακό τρόπο.

Σχεδιάζουμε εξώφυλλο βιβλίου που θα εντυπωσιάσει με τη πρώτη ματιά του αναγνώστη. Αρχικά, εμείς διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα που απαιτούνται για να αποτυπώσουμε την ουσία και την αίσθηση του έργου σας.

Με βάση την εμπειρία μας στον τομέα του σχεδιασμού, έχουμε συνεργαστεί με ποικίλες εκδοτικές εταιρείες και συγγραφείς. Σημαντικό στοιχείο είναι η κατανόηση στη σημασία του εξωφύλλου, ως ένα αναπόσπαστο μέρος της παρουσίασης του βιβλίου σας στο κοινό. Εμπνευσμένοι από το περιεχόμενο, το ύφος και το μήνυμά του, δημιουργούμε μοναδικά σχέδια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του έργου σας και τραβούν το ενδιαφέρον των αναγνωστών.

Στοχεύουμε στο να ενσωματώσουμε την βαθύτερη θέση και τα συναισθήματα του βιβλίου σας στο σχεδιασμό. Έτσι, δημιουργούμε ένα εξώφυλλο που θα απευθύνεται στον νου και την καρδιά των αναγνωστών.

Μάθετε την Προσφορά μας

Για να λάβετε την προσφορά μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας απαντήσουμε άμεσα.