Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Επιχείρησής σας - Zois K. Design

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ SOCIAL MEDIA

από 250€

Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την διαφήμιση social media της επιχείρησής σας.

Εμπιστευτείτε μας για τη διαφήμιση social media και αφήστε μας να δημιουργήσουμε μια ισχυρή παρουσία για την επιχείρησή σας. Μια παρουσία που θα οδηγήσει σε αυξημένη αναγνωρισιμότητα και επιτυχημένες πωλήσεις.

Διαφήμιση Social Media

Αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση στα Social Media, για αύξηση αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας και των πωλήσεων.

Το συγκεκριμένο πακέτο των 250€ περιλαμβάνει:

*Η τιμή αφορά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για επιπλέον διαθέσιμες υπηρεσίες όπως ad spend >1000€ και περισσότερα campaigns, υπάρχει επιπλέον κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος ώστε να λάβετε τη προσφορά μας.

Με τη διαφήμιση social media, σκοπός μας είναι να επιτύχετε αξιοσημείωτη αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας. Επίσης μέσω αυτής της αύξησης, στοχεύουμε να καταγράψετε αυξημένες πωλήσεις των προϊόντων σας. Έτσι, προσφέρουμε μηνιαία πακέτα, σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στις ανάγκες και τους στόχους σας.

Οι διαφημίσεις μας επικεντρώνονται στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας, με τη χρήση στρατηγικών που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα και τις αξίες σας. Επιπλέον, επιδιώκουμε την αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων, χρησιμοποιώντας στοχευμένες διαφημίσεις που απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό.

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς στον τομέα του social media marketing, έτοιμους να δημιουργήσουν διαφημίσεις που θα αναδείξουν την επιχείρησή σας. Έτσι, με τη χρήση αναλύσεων και μετρήσεων, παρακολουθούμε και βελτιώνουμε τις διαφημιστικές στρατηγικές ώστε να επιτυγχάνουμε τους επιθυμητούς στόχους σας.

Μάθετε την Προσφορά μας

Για να λάβετε την προσφορά μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας απαντήσουμε άμεσα.