Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Επιχείρησής σας - Zois K. Design

Καμπάνιες Google Ads

από 200€

Με τις καμπάνιες Google Ads, εμφανιστείτε στην αρχική σελίδα της Google σε λίγες ώρες!

Καμπάνιες Google Ads
Google Ads: Η Συνταγή για Εκρηκτική Αύξηση Πωλήσεων!

Το συγκεκριμένο πακέτο των 200€ περιλαμβάνει:

*Η τιμή αφορά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για επιπλέον διαθέσιμες υπηρεσίες όπως περισσότερα έξοδα διαφήμισης και περισσότερες καμπάνιες, υπάρχει επιπλέον κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος ώστε να λάβετε τη προσφορά μας.

Γιατί χρειάζετε να κάνω καμπάνιες Google Ads?

Αρχικά, οι καμπάνιες Google Ads (πρώην Google AdWords) είναι μια διαφημιστική ενέργεια που παρέχεται από τη Google. Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αποτελεσματικές ενέργεις για την προβολή και την προώθηση πωλήσεων στο internet. Έτσι, οι καμπάνιες google ads, είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης online, καθώς προβάλλει την εταιρεία μας την πιο κρίσιμη στιγμή. Τη στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που παρέχετε.

Οι διαφημίσεις αναζήτησης εμφανίζονται δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google, όταν οι χρήστες αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρετε. Επιπλέον, πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κλικ, για να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή για να καλέσουν την επιχείρηση.

Οι διαφημίσεις στο Google Ads χρησιμεύουν για την προώθηση προϊόντων, υπηρεσιών και επιχειρήσεων. Βασική μας επιδίωξη είναι η αύξηση της ορατότητας και των πωλήσεων της επιχείρησής σας. Επιπλέον, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διαφημίσεις σας σύμφωνα με τον στόχο και να επιλέξουμε τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Επίσης, ένα ακόμη βήμα είναι να διαμορφώσουμε προσαρμοσμένα μηνύματα που θα προβάλλονται στο κοινό. Έτσι, με την ανάλυση δεδομένων και τον προσδιορισμό αποδοτικών στρατηγικών, το Google Ads μας επιτρέπει να φτάσουμε σε στόχους και να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων.

Μάθετε την Προσφορά μας

Για να λάβετε την προσφορά μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας απαντήσουμε άμεσα.