Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Επιχείρησής σας - Zois K. Design

Δημιουργία Λογαριασμού Google Analytics

150€

Με τη δημιουργία λογαριασμού google analytics έχετε ένα ισχυρό εργαλείο ανάλυσης της ιστοσελίδας σας.

Δημιουργία Λογαριασμού Google Analytics
Με την συγκεκριμένη υπηρεσία, ενεργοποιούμε τα Google Analytics για το website σας. Επίσης, παραδίδουμε κάθε μήνα ένα report με ανάλυση καθώς και συμπεράσματα.

Χρειάζομαι Google Analytics για την ιστοσελίδα ?

Οι αναλυτικές πληροφορίες που παρέχει το Google Analytics περιλαμβάνουν τον αριθμό των επισκέψεων, τους χρήστες και τις σελίδες που προβλήθηκαν. Επισής περιλαμβάνει, τον χρόνο που πέρασε κάθε χρήστης στον ιστότοπο και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Επιπρόσθετα, μπορεί να εμφανίσει τις πηγές κίνησης. Τις πηγές εκείνες που φέρνουν τους επισκέπτες στον ιστότοπο, όπως αναζήτηση στο Google, κοινωνικά δίκτυα, διαφημίσεις και άλλες πηγές.

Είναι απαραίτητο εργαλείο για το facebook?

Είναι απαραίτητο για το Facebook για πολλούς λόγους, επειδή συμπληρώνει τις πληροφορίες που μπορεί να συγκεντρώνει το Facebook Pixel, το εργαλείο παρακολούθησης και ανάλυσης του Facebook.

Το Google Analytics συγκεντρώνει πληροφορίες από διάφορες πηγές κίνησης προς τον ιστότοπο. Αυτές είναι οι μηχανές αναζήτησης, αναφορές, κοινωνικά δίκτυα και άλλες ιστοσελίδες. Έτσι, αυτό επιτρέπει τη πλήρη εικόνα της κίνησης του website, συμπληρώνοντας τα δεδομένα που παρέχονται από το Facebook Pixel.

Παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τη συμπεριφορά των χρηστών στο website σας, όπως ο χρόνος παραμονής, ο αριθμός των προβολών σελίδων και οι σελίδες που επισκέφθηκαν. Επιπρόσθετα, αυτά τα δεδομένα συμπληρώνουν τις πληροφορίες που παρέχονται από το Facebook Pixel, βοηθώντας να στη καλύτερη κατανόηση της απόδοση του ιστότοπου.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η σύγκριση της απόδοσης διαφορετικών καμπανιών μάρκετινγκ και πηγών κίνησης. Συνεπώς, αυτό βοηθά να αναγνωρισει ποιες πλατφόρμες ή πηγές προσφέρουν την υψηλότερη απόδοση για το website.

Το Google Analytics επιτρέπει τη σύγκριση της απόδοση του webiste από διάφορες πηγές κίνησης, συμπεριλαμβανομένου του Facebook. Έτσι, αυτό δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς επηρεάζει το Facebook την κίνηση και τη συμπεριφορά των χρηστών σας.

Ουσιαστικά, προσφέρει εκτενείς αναλύσεις και στατιστικά δεδομένα που βοηθούν το Facebook να κατανοήσει καλύτερα την απόδοση της διαφήμισής του, έτσι ώστε να λαμβάνει πιο ενημερωμένες αποφάσεις στρατηγικής.

Μάθετε την Προσφορά μας

Για να λάβετε την προσφορά μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας απαντήσουμε άμεσα.