Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Επιχείρησής σας - Zois K. Design

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - GRAPHIC DESIGN

Γραφιστικές Υπηρεσίες / Graphic Design: Τίποτα δεν αναδεικνύει την ομορφιά και την ισχύ των λέξεων όπως ένα καλά σχεδιασμένο γραφιστικό έργο.

Graphic Design - Γραφιστικές Υπηρεσίες

Οι γραφιστικές υπηρεσίες (graphic design) αποτελούν ζωτικό στοιχείο για μία επιχείρηση καθώς διαμορφώνουν την αισθητική και την αναγνωρισιμότητά της στον κόσμο.

Αρχικά, το λογότυπο, ως το αναγνωρίσιμο σύμβολο της επιχείρησης, αποτελεί τη βάση για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό και επικοινωνία. Επίσης, ένα προσεκτικά σχεδιασμένο λογότυπο αναδεικνύει την ταυτότητα της επιχείρησης, διαφοροποιεί την απόδοσή της από τους ανταγωνιστές και δημιουργεί εμπιστοσύνη στο κοινό.

Πέρα από αυτό, τα διαφημιστικά φυλλάδια, οι αφίσες και οι επαγγελματικές κάρτες επίσης αποτελούν μέσα επικοινωνίας που διευκολύνουν την προβολή της επιχείρησης και των προϊόντων της σε ευρύτερο κοινό.

Ο σχεδιασμός τους πρέπει να είναι συναρπαστικός και λειτουργικός, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του κόσμου και αποτυπώνοντας την ουσία της επιχείρησης. Αυτά τα γραφιστικά μέσα συμβάλλουν στην προώθηση προσφορών, εκδηλώσεων και νέων προϊόντων, ενισχύοντας την ευαισθησία του κοινού.

Γενικότερα, οι γραφικές υπηρεσίες (graphic design) προσδίδουν την απαραίτητη επαγγελματική εμφάνιση και στυλ για κάθε επιχείρηση. Μέσα από τον σχεδιασμό, δημιουργείται μία συνεκτική και συναφής αισθητική που αντανακλά τις αξίες και τη φιλοσοφία της επιχείρησης. Η προσεγμένη εικόνα και η προσεκτική επιλογή χρωμάτων, γραμματοσειρών και στοιχείων δημιουργούν τον απαραίτητο δεσμό με το κοινό, προσελκύοντας νέους πελάτες και διατηρώντας την ενδιαφέρον των υπαρχόντων.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για τις γραφιστικές υπηρεσίες είναι: Graphic Design Tools: Adobe PhotoshopIllustrator InDesignCanva

Λογότυπο - Logo

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

από 300€

Επαγγελματική κάρτα - Business Card

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

από 150€

Διαφημιστικά Φυλλάδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

από 120€

Αφίσες

ΑΦΙΣΕΣ

από 140€

Εξώφυλλο Βιβλίου

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟΥ

από 70€

Σχεδιασμός Βιογραφικού

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

από 50€

Μάθετε την Προσφορά μας

Για να λάβετε την προσφορά μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας απαντήσουμε άμεσα.