Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Επιχείρησής σας - Zois K. Design

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

από 700€

Σύγχρονη σχεδίαση και εύκολη διαχείριση για κάθε ιστοσελίδα εστίασης!

Ιστοσελίδα Εστίασης

Η μοναδικότητα και η διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές μίας καλοσχεδιασμένης ιστοσελίδας εστίασης δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Το συγκεκριμένο πακέτο των 700€ περιλαμβάνει:

*Η τιμή αφορά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για επιπλέον διαθέσιμες υπηρεσίες όπως προσθήκη ξένης γλώσσας, απεριόριστες σελίδες, ρυθμίσεις SEO και άλλες υπηρεσίες, υπάρχει επιπλέον κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος ώστε να λάβετε τη προσφορά μας.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες λειτουργικές και εύχρηστες, δίνοντας την ευκολία στον χρήστη σε όλα τα στάδια περιήγησής του μέσα στην ιστοσελίδα. Με αυτό επιτυγχάνουμε να μην έχουμε εγκατάλειψη ενός χρήστη από την ιστοσελίδας λόγω κακής λειτουργικότητας και ευχρηστίας, γιατί το ποσοστό εγκαταλείψεων είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την αύξηση της επισκεψιμότητας ( SEO )  και την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας. 

Ενδεικτικά μια ιστοσελίδα εστίασης μπορεί να περιέχει τα εξής στοιχεία:

  • Αναλυτική παρουσίαση της επιχείρησης και των χώρων της
  • Παρουσίαση όλων υπηρεσιών όπως π.χ. μενού, πρόγραμμα εκδηλώσεων κτλ.
  • Δημιουργία Reservation Form για online κράτηση.
  • Ενημέρωση εκδηλώσεων, χοροεσπερίδων κτλ., που λαμβάνουν μέρος στην επιχείρηση.
  • Χάρτης Google Map, ώστε ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να εντοπίζει εύκολα τη θέση της επιχείρησης και την πρόσβαση σ’ αυτή.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας για μια επιχείρηση στον χώρο της εστίασης είναι αναγκαία για πολλούς λόγους. Καταρχάς, η ιστοσελίδα εστίασης αυτή λειτουργεί ως βασικό εργαλείο επικοινωνίας με το κοινό. Παρέχει στους πελάτες πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το μενού, τον χώρο, τις ώρες λειτουργίας και τις εκδηλώσεις, βοηθώντας τους να λάβουν αποφάσεις σχετικά με την επίσκεψή τους.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αφήσουν κριτικές και αξιολογήσεις για την επιχείρηση. Αυτό βοηθάει στην δημιουργία εμπιστοσύνης και διαφάνειας μεταξύ του εστιατορίου και των πελατών, και ενισχύει το κύρος της επιχείρησης.

Επιπρόσθετα, η ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο προώθησης και διαφήμισης. Μπορείτε να προβάλλετε ειδικές προσφορές, εκδηλώσεις και νέα πιάτα, προσελκύοντας νέους πελάτες και διατηρώντας τους υπάρχοντες.

Παρέχει τη δυνατότητα για επέκταση του διαδικτυακού κοινού. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις online, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτούς μέσω newsletters και κοινωνικών μέσων, δημιουργώντας έναν δυναμικό τρόπο αλληλεπίδρασης με το κοινό σας. Επίσης, η ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο προώθησης και διαφήμισης.

Τέλος, μια ιστοσελίδα εστίασης παρέχει τη δυνατότητα για επέκταση του διαδικτυακού κοινού. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις online, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτούς μέσω newsletters και κοινωνικών μέσων, δημιουργώντας έναν δυναμικό τρόπο αλληλεπίδρασης με το κοινό σας.

Μάθετε την Προσφορά μας

Για να λάβετε την προσφορά μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας απαντήσουμε άμεσα.