Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Επιχείρησής σας - Zois K. Design

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

από 800€

Σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα τουρισμού για ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και ταξιδιωτικά γραφεία.

Ιστοσελίδα Τουρισμού

Αξιόπιστη πλατφόρμα κρατήσεων και online booking με στόχο μια ολοκληρωμένη παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το συγκεκριμένο πακέτο των 800€ περιλαμβάνει:

*Η τιμή αφορά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για επιπλέον διαθέσιμες υπηρεσίες όπως προσθήκη ξένης γλώσσας, απεριόριστες σελίδες, ρυθμίσεις SEO και άλλες υπηρεσίες, υπάρχει επιπλέον κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος ώστε να λάβετε τη προσφορά μας.

Με χρήση τεχνολογιών αιχμής και με τα πιο σύγχρονα web εργαλεία, βασιζόμαστε στο Responsive Web Design και κατασκευάζουμε μία σύγχρονη ιστοσελίδα δίνοντας έμφαση στο SEO για να σας βρίσκουν εύκολα μέσα από τις μηχανές αναζήτησης.

Η κατασκευή κάθε ιστοσελίδας είναι για εμάς ξεχωριστή. Ο σχεδιασμός ξεκινάει αφού πρώτα έχουμε κατανοήσει τις ανάγκες σας, το ύφος της επιχείρησης σας και το κοινό στο οποίο στοχεύουμε.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες τουριστικών επιχειρήσεων όπως τουριστικών καταλυμάτων, ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων και car rental.

Ενδεικτικά μια ιστοσελίδα τουρισμού μπορεί να περιέχει τα εξής στοιχεία:

  • Αναλυτική παρουσίαση της επιχείρησης και των χώρων της.
  • Παρουσίαση όλων υπηρεσιών όπως π.χ. δωμάτια, εσωτερικούς – εξωτερικούς χώρους, διασκέδαση.
  • Δημιουργία booking management system για online κράτηση.
  • Ενημέρωση εκδηλώσεων, χοροεσπερίδων κτλ., που λαμβάνουν μέρος στην επιχείρηση.
  • Χάρτης Google Map, ώστε ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να εντοπίζει εύκολα τη θέση της επιχείρησης και την πρόσβαση σ’ αυτή.

Η ιστοσελίδα τουρισμού αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό για την προβολή σας στο διαδίκτυο. Είτε πρόκειται για ξενοδοχεία, για τουριστικά καταλύματα ή για ταξιδιωτικά γραφεία στην Zois K. Design σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη λύση για την δημιουργία της δικιά σας ιστοσελίδας. Δημιουργούμε πολυγλωσσικές μοντέρνες ιστοσελίδες με σύστημα κρατήσεων – online booking και σύνδεση της ιστοσελίδας σας με κανάλια κρατήσεων όπως το Booking.com, Airbnb, Τrivago κλπ. για άμεση ενημέρωση και συγχρονισμό των κρατήσεών σας.

Η επιχείρηση σας θα αποκτήσει κύρος στα μάτια των πελατών σας. Η ιστοσελίδα σας μετατρέπεται αυτόματα σε ‘επίσημο έγγραφο’ για την επιχείρηση σας. Εκτός από τον ρόλο του πολυεργαλείου για τα έσοδα μας, μια ιστοσελίδα προσφέρει και πολύτιμες πληροφορίες στους πελάτες μας. Πληροφορίες που αφορούν την επιχείρηση μας και εξυπηρετεί τους ίδιους. Δίνοντας έτσι την προτεραιότητα που τους αξίζει.

Επίσης, η ιστοσελίδα τουρισμού μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για πολλούς λόγους. Καταρχάς, μπορεί να αυξήσει την προβολή και την προσβασιμότητα του τουριστικού σας προορισμού. Οι τουρίστες συχνά ψάχνουν στο διαδίκτυο για πληροφορίες σχετικά με προορισμούς, δραστηριότητες και διαμονή, και μια ιστοσελίδα μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση του προορισμού σας.

Επιπλέον, μια ιστοσελίδα τουρισμού μπορεί να παρέχει πληροφορίες και συμβουλές στους ταξιδιώτες, κάτι που μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Μπορεί να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον πολιτισμό, την ιστορία, τα αξιοθέατα και τα εστιατόρια της περιοχής, βοηθώντας τους να επιλέξουν τι να δουν και να κάνουν.

Επιπρόσθετα, η διαχείριση των κρατήσεων και των κρατήσεων διαμονής, βοηθά στην αποτελεσματική διαχείριση της επιχείρησής σας. Η ενσωμάτωση ενός booking management system, θα απογειώσει την τουριστική σας επιχείρηση. Γι’αυτό τον λόγο, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες όπου μπορούν άνετα να ενσωματώσουν ένα live σύστημα online κρατήσεων. Με το πανίσχυρο αυτό εργαλείο δίνετε την δυνατότητα στους πελάτες σας να κάνουν άμεσα κράτηση στο κατάλυμα σας και να πληρώσουν το αντίστοιχο ποσό προκαταβολής, (ή εξόφλησης), που εσείς έχετε ορίσει.

Μάθετε την Προσφορά μας

Για να λάβετε την προσφορά μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας απαντήσουμε άμεσα.