Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Επιχείρησής σας - Zois K. Design

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Premium, προσαρμοσμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευή ιστοσελίδας, που καλύπτει τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί σήμερα ζωτικό εργαλείο για την επιτυχία μίας επιχείρησης.

Αρχικά, σε έναν κόσμο όπου η ψηφιοποίηση και η διαδικτυακή παρουσία έχουν αποκτήσει κυρίαρχο ρόλο, η ιστοσελίδα λειτουργεί ως το πρώτο βήμα για την επικοινωνία με το κοινό.

Επίσης, παρέχει δυνατότητα παρουσίασης προϊόντων, υπηρεσιών και της ταυτότητας της επιχείρησης. Μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα δημιουργεί εμπιστοσύνη στο κοινό και δίνει τη δυνατότητα για εύκολη πρόσβαση και αλληλεπίδραση.

Για το λόγο αυτό, παρέχουμε ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες διαδικτύου για όλες τις επιχειρήσεις.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων περιλαμβάνει την ανάπτυξη μιας μοναδικής εμφάνισης και διάταξης, που θα δημιουργηθεί ειδικά για την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, στοχεύουμε στη κατασκευή μιας σωστά δομημένης και λειτουργικής ιστοσελίδας, με προσοχή στη λεπτομέρεια, ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε έργου.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για τη κατασκευή ιστοσελίδας είναι: WordPress – Wix – Webflow – Squarespace

Online Portfolio

ONLINE PORTFOLIO

από 300€

Επαγγελματική Ιστοσελίδα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

από 500€

Ιστοσελίδα Εστίασης

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

από 700€

Ιστοσελίδα Τουρισμού

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

από 800€

Online Portfolio

Η κατασκευή ιστοσελίδας online portfolio προσφέρει πολλά ωφέλη σε επαγγελματίες και δημιουργούς. Καταρχάς, δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το έργο τους και τις ικανότητές τους σε ένα ευρύ κοινό παγκοσμίως, αυξάνοντας έτσι τις ευκαιρίες για εργασία και συνεργασίες.

Επιπλέον, το online πορτφόλιο δίνει τη δυνατότητα να προβάλλονται η εξέλιξη και η εξειδίκευση στον χρόνο, καθώς μπορεί να ανανεώνεται με νέα έργα και επιτεύγματα. Επιπρόσθετα, παρέχει έναν εύκολο τρόπο για την ανταλλαγή πληροφοριών και επικοινωνία με πελάτες ή εργοδότες, ενισχύοντας την επαγγελματική τους παρουσία και επικοινωνία. Τέλος, αυξάνει την επαγγελματική αυτοπροβολή και την αναγνωρισιμότητα, βοηθώντας τους επαγγελματίες να δημιουργήσουν μια θετική εντύπωση στους πιθανούς πελάτες ή εργοδότες.

Επαγγελματική Ιστοσελίδα

Η κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας φέρνει αρκετά σημαντικά οφέλη σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Καταρχάς, παρέχει μια διαρκή, προσβάσιμη παρουσία στο διαδίκτυο, που επιτρέπει στους πελάτες και τους πελάτες πιθανών πελατών να αναζητούν πληροφορίες και υπηρεσίες 24/7.

Επιπλέον, μια επαγγελματική ιστοσελίδα ενισχύει την εμπιστοσύνη, καθώς προβάλλει μια επαγγελματική εικόνα και παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο επικοινωνίας και την περιοχή κάλυψης της επιχείρησης. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ, διαφημίζοντας προϊόντα ή υπηρεσίες σε ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, η συμπερίληψη διάφορων διαδραστικών στοιχείων, όπως φόρμες επικοινωνίας και η δυνατότητα online αγορών, βελτιώνει την εξυπηρέτηση των πελατών και την ευκολία συναλλαγών. Η συνεχής ενημέρωση και προσαρμογή της ιστοσελίδας σε νέες ανάγκες και τάσεις του αγοραστικού κοινού διασφαλίζει την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Ιστοσελίδα Εστίασης

Η κατασκευή ιστοσελίδας εστίασης προσφέρει αμέτρητα ωφέλη. Αρχικά, παρέχει στους πελάτες μια εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν το μένου, τις ώρες λειτουργίας, την τοποθεσία και τον τρόπο επικοινωνίας, βοηθώντας έτσι στην αύξηση των κρατήσεων και της πελατείας.

Επιπλέον, μπορεί να προωθήσει ειδικές προσφορές, εκδηλώσεις ή ειδικά μενού, ενισχύοντας την προσέλκυση πελατών και την προβολή του επιχειρηματία στον τοπικό και διεθνή χώρο. Η δυνατότητα online παραγγελιών και κρατήσεων διευκολύνει τους πελάτες και βελτιώνει την εξυπηρέτηση.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορεί να ενισχύσει το branding και την αναγνωρισιμότητα του καταστήματος, προβάλλοντας το μοναδικό στυλ και την κουζίνα και του χώρους της επιχείρησης. Τέλος, η συνεχής ενημέρωση με φωτογραφίες, ανακοινώσεις και κριτικές βοηθά στη διατήρηση του ενδιαφέροντος των πελατών και την ανάπτυξη της κοινότητας του καταστήματος.

Ιστοσελίδα Τουρισμού

Η δημιουργία ιστοσελίδων με κατεύθυνση προς τον τουρισμό αποτελεί ένα ουσιαστικό στοιχείο για την προβολή σας στο διαδίκτυο. Είτε πρόκειται για καταλύματα, ξενοδοχεία ή ταξιδιωτικά γραφεία, η ομάδα μας στην Zois K. Design προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη δημιουργία της δικής σας διαδικτυακής παρουσίας.

Αναπτύσσουμε πολύγλωσσες, σύγχρονες ιστοσελίδες με ενσωματωμένο σύστημα κρατήσεων – online booking και επίσης, συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με διάφορες πλατφόρμες κρατήσεων όπως το Booking.com, Airbnb, Τrivago και άλλες, προκειμένου να διασφαλίσουμε την άμεση ενημέρωση και τον αυτόματο συγχρονισμό των κρατήσεών σας.

Μάθετε την Προσφορά μας

Για να λάβετε την προσφορά μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας απαντήσουμε άμεσα.