Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Επιχείρησής σας - Zois K. Design

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

από 900€

Κατασκευή E-Shop: Εμπνευσμένο από τις Ανάγκες σας, Δημιουργημένο από Εμάς.

Κατασκευή E-Shop

Αποκτήστε ένα σύγχρονο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα ( E-Shop ) για την προώθηση των προϊόντων της επιχείρησής σας.

Το συγκεκριμένο πακέτο των 900€ περιλαμβάνει:

*Η τιμή αφορά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για επιπλέον διαθέσιμες υπηρεσίες όπως προσθήκη ξένης γλώσσας, απεριόριστα προϊόντα, ρυθμίσεις SEO και άλλες υπηρεσίες, υπάρχει επιπλέον κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος ώστε να λάβετε τη προσφορά μας.

Με την δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία μας, δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους σας. Έτσι, διασφαλίζουμε μια εμπειρία αγορών που ξεχωρίζει στον ψηφιακό κόσμο.

Ενδεικτικά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) μπορεί να περιέχει τα εξής στοιχεία:

  • Αναλυτική παρουσίαση της επιχείρησης και της δραστηριότητάς της.
  • Παρουσίαση και διαθεσιμότητα για αγορά όλων των προϊόντων της επιχείρησης.
  • Νέα και εκπτώσεις-προσφορές.
  • Υπολογισμό μεταφορικών και διαθέσιμων τρόπων πληρωμής.
  • Φόρμες εγγραφής/σύνδεσης.

Αρχικά, η κατασκευή e-shop, δηλαδή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για επιχειρήσεις και αναπτυσσόμενους επαγγελματίες σε διάφορους τομείς. Επίσης, υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορείτε να θεωρήσετε τη δημιουργία ενός e-shop απαραίτητη:

Προσβασιμότητα 24/7: Ένα e-shop επιτρέπει να είστε διαθέσιμοι για τους πελάτες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν στην ποικιλία των προϊόντων ή υπηρεσιών. Έτσι μπορούν να κάνουν αγορές και παραγγελίες οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, προσφέροντας τους ευελιξία και βολικότητα.

Επέκταση του Κοινού σας: Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν περιορίζεται από γεωγραφικά όρια. Μπορείτε να φτάσετε πελάτες από όλο τον κόσμο, επεκτείνοντας την πελατειακή βάση και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Μείωση Λειτουργικών Εξόδων: Μπορεί να μειώσει τα κόστη που συνδέονται με τη λειτουργία ενός φυσικού καταστήματος, όπως ενοίκιο, υποδομές και προσωπικό. Έτσι, αυτό μπορεί να βελτιώσει το καθαρό κέρδος της επιχείρησης.

Εμπειρία Πελατών: Ένα καλά σχεδιασμένο e-shop παρέχει μια βελτιωμένη εμπειρία αγορών. Ειδικότερα, οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν εύκολα, να βρουν τα προϊόντα που ψάχνουν και να διαπραγματευτούν την αγορά τους με άνεση.

Εύκολη Ενημέρωση: Δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνετε γρήγορα τους πελάτες για νέες προσφορές, προϊόντα ή αλλαγές, ενισχύοντας την επικοινωνία σας μαζί τους.

Ανάλυση και Βελτίωση: Τα εργαλεία ανάλυσης επιτρέπουν να παρακολουθείτε την απόδοσή του, τις προτιμήσεις των πελατών και τις τάσεις αγοράς. Επίσης, αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις για τη βελτίωση των επιδόσεων σας.

Διαφοροποίηση: Προσφέρει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε το brand και τα προϊόντα με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα προσελκύει τους πελάτες.

Συνολικά, το ηλεκτρονικό κατάστημα αναδεικνύεται ως ένα απαραίτητο εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών, τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

Για τη σχεδίαση και κατασκευή e-shop χρησιμοποιούμε όλα τα κατάλληλα εργαλεία και όλες τις νέες τεχνολογίες που χρειάζονται για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Βασικός γνώμονα είναι η εύκολη πλοήγηση των χρηστών αλλά και η άνετη διαχείριση από εσάς. Τα ηλεκτρονικά καταστήματά μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές και χαρακτηρίζονται από άριστη λειτουργικότητα.

Οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε για την υλοποίηση των ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι:

Μάθετε την Προσφορά μας

Για να λάβετε την προσφορά μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας απαντήσουμε άμεσα.