Υποστήριξη – συντήρηση ιστοσελίδας

Με την υποστήριξη και συντήρηση ιστοσελίδας διασφαλίζουμε την σωστή και αποδοτική λειτουργία της

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδας είναι μία απαραίτητη υπηρεσία για τις επιχειρήσεις που θέλουν να διατηρήσουν την ιστοσελίδα τους λειτουργική και ασφαλή.

Ανεξάρτητα από τον τύπο της ιστοσελίδας σας, είτε πρόκειται για ένα μικρό blog, ένα προσωπικό site ή επαγγελματικό website έως ηλεκτρονικό κατάστημα, η υπηρεσία υποστήριξης ιστοσελίδας είναι ζωτικής σημασίας για τη συνεχή λειτουργία και αποτελεσματική διαχείρισή της.

Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη για την ιστοσελίδα σας, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, όπως προβλήματα φόρτωσης, σφάλματα λειτουργίας ή ασφάλειας.

Η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης που προσφέρουμε, είναι σχεδιασμένη για να εξασφαλίσει τη συνεχή, ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

*Για να αναλάβουμε την τεχνική υποστήριξη, βασικό κριτήριο είναι το website ή το eshop σας να είναι κατασκευασμένο σε WordPress, OpenCart ή Prestashop

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η υπηρεσία συντήρησης ιστοσελίδας που προσφέρουμε είναι ουσιαστική για την ομαλή λειτουργία και τη διαρκή ανανέωση της ιστοσελίδας σας.

Αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για τη διατήρηση της επαγγελματικής σας παρουσίας στο διαδίκτυο και την προσέλκυση νέων πελατών.

Η υπηρεσία συντήρησης ιστοσελίδας περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ενημερώσεις Λογισμικού: Προσφέρουμε τακτικές ενημερώσεις του λογισμικού της ιστοσελίδας σας, τα θέματα και τα πρόσθετα, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και τη σταθερή λειτουργία της.
  • Αναβαθμίσεις Ιστοσελίδας: Παρέχουμε υπηρεσίες αναβάθμισης της ιστοσελίδας σας, είτε πρόκειται για αλλαγές στη σχεδίαση και το layout, είτε για προσθήκη νέων λειτουργιών και χαρακτηριστικών.
  • Βελτιστοποίηση Επίδοσης: Βοηθούμε στη βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, τη βελτίωση του SEO (Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης) και τη γενική βελτίωση της εμπειρίας χρήστη.
  • Περιεχόμενο και Ανανέωση: Παρέχουμε υπηρεσίες παραγωγής και ανανέωσης περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας, όπως κείμενα, εικόνες, βίντεο και άλλα.

Η συντήρηση ιστοσελίδας δίνει την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη ότι το website σας θα λειτουργεί σωστά και θα παραμένει ενημερωμένο και ελκυστικό για τους επισκέπτες σας.

*Για να αναλάβουμε την συντήρηση, βασικό κριτήριο είναι το website ή το eshop σας να είναι κατασκευασμένο σε WordPress, OpenCart ή Prestashop